Gluténmentes rántott sajt

Nagy kedvencem a rántott sajt és ma ez volt nálunk az ebéd. Sokunknak sokszor meggyűlik a baja a rántott sajt elkészítésével, hogy sütésnél ne folyjon ki a lényeg a panírkabátból. 
Leírom Nektek, hogy mi hogyan készítjük, habár kiszivárog egy kicsi, de a puha, nyúlós sajtmennyország a roppanós panírkabátban elmondhatatlanul finom! Főleg tartármártással...és nálam sült krumplival. :)

Mi Tolle trappista sajtot használunk, a Tolle termékek gluténmentesek, erről a következő honlapon meg bizonyosodhattok: www.tolle.hu/?page_id=219 .
Körülbelül fél cm vastagságú sajtszeleteket vágunk, majd kikészítjük a gluténmentes panírozás alapjait. Rizsliszt, tojás, burgonyapehely. Fogunk egy sajtszeletet, megforgatjuk a rizslisztben, majd a tojásban, vissza rizsliszt, majd megint a tojás és így mehet a burgonyapehelybe. Bepanírozzuk az összes szeletet, majd forró olajban kisütjük.
A képen látható egyedeket Kriszta készítette. Nagyon gyorsan elfogyott... :)


sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

2 hozzászólás

  1. Ezer éve nem ettem rántott sajtot, mivel a gluténmentes zsemlemorzsák tele vannak mindenféle adalékkal, amit szeretnék elkerülni, de most megvan a megoldás, köszi!!! Juli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de örülök neki! Akkor már nincs akadály, jó étvágyat hozzá! :)

      Törlés