Életem gluténmentesen KÖNYV!



Olyan izgatott vagyok! Megjelent a könyvem "Életem gluténmentesen" címmel a BOOOK Kiadó gondozásában. ♥
Annyian írtátok már korábban is, hogy örülnétek egy könyvnek, amiben a legkedveltebb gluténmentes receptjeimet gyűjtöm össze - ezt a felvetést mi továbbgondoltuk! Hogy hűek maradjunk a bloghoz, ami kilép a konyhából és nem csupán a gluténmentes sütés-főzés - eleinte jócskán  kihívásokkal teli - folyamataiba nyújt bepillantást, a kedvenc receptjeim mellett a gluténmentes élet velejáróiról is írok és megosztom veletek az elmúlt 5 év tapasztalatait. 
Hogyan is indult a kálváriám, milyen jellegzetes tüneteim voltak, hogyan jutottam el a diagnózishoz és miként kezdtem el a gluténmentes életemet. Milyen kihívásokat kell áthidalnom a mindennapok során gluténérzékenyként és hogyan küzdöttem meg velük eleinte kicsit kevesebb, majd annál több sikerrel. Röviden: milyen az élet gluténérzékenyként?
Picit naplószerű, személyes, de közben a tapasztalatokból tanulva, bízom benne, hogy hasznosnak találjátok ezeket a történeteket.

És milyen recepteket találtok meg a könyvben? 
Igyekeztem tippeket adni minden alkalomra, 35 fantasztikus receptet gyűjtöttünk össze - számos ínyencség pedig kizárólag rizslisztből készült. Találtok hétköznapi finomságokat, milyen péksüteményeket süthetünk frissen reggelire, ami legalább annyira finom és illatos, mintha csak most hoztuk volna ki egy pékségből.
Megosztom azt is, hogy milyen ropogtatnivalókat viszek magammal egy kirándulás, netán egy hosszabb nyaralás során, amik bírják az utazást és napok múltán is ugyanolyan finomak, mint frissen. 
Ünnepi finomságok receptjeit is megtaláljátok a könyvben, amiből természetesen nem maradhat ki a bejgli sem, hiszen a gluténmentes karácsony sem karácsony bejgli nélkül!
Vendégváráshoz, házibulihoz is találtok ötleteket és persze recepteket is, amikkel hatalmas sikert arathatunk - higgyétek el, minden vendég el lesz ájulva, mennyire finomak a gluténmentes ételek!
A személyes kedvencem pedig a strandos fejezet, ahol a legmenőbb strandkaják receptjeit találjátok meg, így a vízparton sem kell többet nélkülöznünk gluténérzékenyként sem. 

Annyira, de annyira profi csapattal dolgoztunk, egyszerűen gyönyörű a könyv, színes és vidám, elképesztő hangulatos az első lapjától az utolsóig csodaszép képekkel kiegészítve. Imádom!
Remélem, Ti is szeretni fogjátok!

Egy nagyon jó hír: a blogon 20%-os kedvezménnyel, vagyis 4990 Ft helyett 3990 Ft-ért rendelhetitek meg a könyvet!




Share:

0 hozzászólás